*

Nokialainen avautuu Jaan tuntoja kristityn todellisuudesta

Kaikki blogit puheenaiheesta Jumalanpelko

Jumalalla on tuotevastuu viallisista tuotteista

Kristinusko tuottaa mitä ihmeellisimpiä uskomuksia sen erinomaisuudesta. Törmäsin tuolla toisella palstalla väitteeseen, että Jumala loi ihmisen kuvakseen, mutta Jumala ei vastaa kuulemma ihmisen teoista. Naurettavaa. Jumalalla on tuotevastuu viallisista tuotteista.

Skeptikonvapaudesta

Kun puhutaan uskonrauhasta, tarkoitetaan usein uskonnollista uskoa. Tässä mielessä tieteellinen asia jäisi aina vapaasti moitittavaksi. Ja näin voisi ajatella että skeptikoita ei tarvitsisi erityisesti suojella. Toisaalta jos "tiedeuskokin on vain uskoa" niin sitten samojen oikeuksien pitäisi tietysti koskea skeptikkojakin. Näin voisi ajatella sivistysmaassa. Mutta jos asiaa katsoo laajemmin, voi kenties tiedostaa että skeptikonvapauden oikeutus syntyykin kenties jostain muusta.

Jumalanpelko on tärkeää

Jumalanpelko on yhä tärkeää. Sen vuoksi on myös hyvä säilyttää Suvivirsi koulujen kevätohjelmistossa. Jumalanpelko on myönteinen asia, joka luo kansakunnalle perustan jonka varassa sen selkäranka kestää. Miten maan äidit tänään kasvattavat lapsiaan? Se on merkittävä kysymys jokaiselle joka haluaa elää hyvää ja onnellista elämää. Yle uutisoi, että "Äidit nyysivät tavaraa synnytyssairaaloista". Se kertoo siitä, että jos yksilöllä ei ole kehittynyt jumalanpelkoa, ei hänellä ole kunnioitusta edes yhteistä omaisuutta kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä