*

Nokialainen avautuu Jaan tuntoja kristityn todellisuudesta

Naisten lelut

Nyt näyttää ihan siltä, että ne ovat etupäässä naiset, jotka haluavat tässä maassa seksilelut marketteihin. Vai miksi niiden hyllyihin ilmestyvien välineiden kerrotaan suuntautuvan erityisesti naiskohderyhmälle. Minun on vaikea uskoa tätä. Olen ymmälläni, että ne ovat naiset, äidit, tyttäret kanssa sisaret, jotka etunenässä toivottavat tervetulleiksi nämä viettelysten markkinat.

Oletko miettinyt, millaisen viestin se antaa pienille miehenaluille? Että mies on yhtä kuin kone, jonka nainen kääräisee laukkuunsa ostosreissullaan? Että jos mahtisonnisi ei kykene siihen, niin hänet voi kyllä korvata sopivalla laitteella. Naisena, en toivo lisää tällaista yhteiskuntaamme. Haluan inhimillisyyttä, aitoja ihmissuhteita. Miten kertoa, että pojat ovat riittäviä ja tytöt tahtovat suojelevat kädet ympärilleen?

Suokaa anteeksi, että voin pahoin, hyvät naiset. Minun täytyy sanoa, etten jaa kanssanne tätä hienoa käsitystänne ”normaalista”. Mikä on se sellainen aikuisen maailmaa, jonka sisällöksi riittää ihmisyyden korvaaminen leluilla? Tyhjyys humisee korvissa. Miten vielä kertoa isille, että heitä tarvitaan kokonaisiksi malliksi pienille pojilleen ja tyttärille, ja suojaksi äidille, kun on se kasvoton joku, joka näyttää, että hänelle parempi pelkistyy kovaan pakettiin.

Minun on sanottava, että tässä aistillisuuden ristitulessa käsityksenne normaalista on turmeltunut. Se on sokeutunut todellisille aidoille tunteille. Missä ovat kainous ja puhtaus? Soittaako siveys mitään kelloa? Naiset, olettehan tulevaisuuden yhteiskunnan kasvattajat. Haluatteko vielä nähdä poikienne ja tyttärienne tulevaisuuden eheänä? Mikä sydäntänne liikuttaa? Muistakaa vanha sana: ”Viettelysten on tultava, mutta vois sitä, joka kautta ne tulevat.” Siveys lähtee sydämestä, niin myös himokkuus. Sellaista satoa aikanaan niitetään kuin kylvetään.

Historia osoittaa, että kulttuuri toisensa perään tuhoutui mm. moraalittomuutensa vuoksi. Sodoma tuhottiin sen syntien vuoksi, mutta Loot pelastettiin. Yksi syy, miksi kristinusko selvityi Rooman valtakunnassa oli siinä, että kristityt tytöt vihittiin muita myöhemmin. He selvityivät paremmin synnytyksistä, kuin kypsymättöminä naitetut neitsyet. Miksiköhän meillä on niin paljon lapsettomuutta? Hedelmättömyys voi olla seurausta himokkuudesta, vapaista sukupuolisuhteista ja niitä seuranneista taudeista. Hedelmätön voi olla, vaikka olisi aina ollut siveä. Mutta joskus Jumala antaa lapsen naiselle, joka on ollut hedelmätön. Itse tulin 34-vuotiaana ensi kerran raskaaksi ja ajattelen, että lapset ovat siunaus ja arvokas omaisuus. Niitä suodaan ja niistä pidetään huolta. Yhteiskunta, joka ei varjele lapsiaan ansaitsee tulla hedelmättömäksi. Mutta aina niitä, jotka tunnustavat syntinsä armahdetaan. Huomaatko tätä siunauksen ja kirouksen ketjua? Seksuaalisuus ei ole leikkikalu. Sanon sinulle, että varjele sydäntäsi, sillä sieltä elämä lähtee. Vaikenemisemme on asioiden hyväksymistä ja periksiantamista. Se on hengellistä sokeutta. Jos äidit tässä maassa vaikenevat, onko ketään, joka puhuisi lastemme puolesta?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

J. Gagarin

Etkö tiedä Anna-Riina, että modernin ja itsenäisen naisen tunnusmerkki on hieromasauva yöpöydän laatikossa.
Vastaavasti pornolehti ja keinovagina miehen yöpöydän laatikossa on likaisen perverssiyden merkki.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

No vempeleethän ovat sitä varten, että jos puuttuu jotain.Jos sinulta ei puutu, niin älä puutu toisten puuttumisiin. Kyllä niitä varmasti joku ostaa, ei ne muuten sinne hyllyyn ilmestyisi.

Minä en niitä tarvitse, mutta ei ne myöskään häiritse, kuten ei hiusponnaritkaan, vaikka niitäkään en tarvitse.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Asia on arkaluonteinen ja privaatti. Jos joku nyt jonkun tällaisen sujauttaa kärryynsä koiran puruluun viereen, niin en usko, että siitä sitten kaikki yhtäkkiä turmeltuvat ihan kokonaan.......

Asia on todella jokaisen henkilökohtainen, minulla on aivan neutraali asenne siihen, että myydäänkö niitä kaupan hyllyillä vai ei. Minua ko. asia ei hetkauttanut mihinkään suuntaan.

Uskon nykynuortenkin olevan sen verran valistuneita ja asiallisia, ettei tuosta mitään sen ihmeempää härdelliä synny.

Ymmärrän tietysti, että tästä on paljon eroaviakin mielipiteitä ja pidän myös niitä ihan oikeutettuina.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

# 2 Ari

Ajattelin juuri, että "hiustenpidennyslahjakortti" voisi olla sinulle sopiva lahja.... Hehhheh

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Olen jutellut asiasta muutamien miespuolisten ystävienikin kanssa ja lopputulema on kyllä ollut sen suuntainen, että mies esimerkiksi katselee mielellään, kun nainen leikkii........siis aivan normaalit parisuhteessa elävät ihmiset.

Että kyllä nuo miehiäkin ilahduttavat, ei tietenkään kaikkia.....:) :)

(Mutta eivät ole siis pelkästään naisia varten....)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ei naisille pelkästään Eeva, mutta se on kai jokaisen oma asia.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

# 6 Ari

Nimenomaan, sitä minäkin haluan painottaa.

Jussi Vaarala

Se voi olla siitä tulee sinkuille ja miksei myös seikkailunhaluisille vaimoille paikka osoittaa olevansa viriili ja halukas - kun ennen ostettiin tulppaaneja niin nyt seisotaan pitkässä kassajonossa dildo kädessä ja arvata saattaa että se joitain miehiä niin sanotusti virilisoi-

Periaatteessa ja myös tämän homman taustana näen sen että suuri ja tabun omainen motiivivoima on naisten seksuaalisuus - eikä niinkään miesten. Kuten eräs näyttelijä sanoi kun kysyttiin miten hän sai komean vaimonsa - en mä sitä iskeny - se merkkas mut ja rupes saaliiksi.

Thats it - jolla selittyy osa islamin vastaisuudestakin.

Seppo Hildén

Anna-Riina,

ottamatta kantaa seksilelujen tulosta ruokakauppoihin, totean vain, että tervetuloa markkinatalouteen.

kullervojoensuu (nimimerkki)

Miehet luo mielikuvia ei naiset sellaisia käytä naisen kiima loppuu 40 vuotiaana ja alle sen ikäiset jotka kerran kuussa saavat"puuskan" saavat kyllä varmasti ravintolasta tai tanssi-paikalta. Orgasmi ei tule laitteella se vaatii oikean lämpötilan ja ruiskauksen tunteen silloin nainen laukee jos on lauetakseen.

Jussi Vaarala

10. Markkinatalous yrittääkin pitää kansaa seksuaalisuuden koukussa

Hannu Rainesto

Seksilelujen kysyntä on merkittävintä juuri naisten kohdalla, kertoo markkinat.

Hannu Rainesto

Maailma ei ole tuhoutunut seksin vuoksi vaan jatkanaut kasvuaan, joten seksin turmeleminen on sitä tuhoamista, ei sen harjoittaminen. Naisilla on pillumonopoli ja he käyttävät sitä kuten monopolit aina tekevät vain omaksi parhaakseen.
Itse olen ihmetellyt riittääkö pelkkä reikä vai tarvitaanko niitä reunojakin. Olen tullut tulokseen, että ilman reunoaja ei ole sitä reikääkään.

Maksullinen seksi ja lelukokoelmat taitaa olla ne ainoat tavat kiertää tätä monopolin kurjimusta, kuten mustapörssi on sitä ravinnon panttaamisen kohdalla.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

No camoon miehet, en usko, että asia on tuolla tavoin...:):)

Kyllä sitä ihan "luomua" varmaan riittää ihan omiksi tarpeiksi ainakin....:):)

Ei teitä ihanat miehet pysty mikään kumidildo voittamaan.

Te, suomalaiset miehet olette "the best of all" :)

Jukka-Pekka Vasara

Kun katsoo mitä hallitus ja eduskunta pitää tärkeimpinä asioinaan: naapurimaiden homomarssit, homoavioliitot, homokiintiöt jne voidaan varmasti todeta että kyseisissä paikossa surisee dildo myös miehissä :D

M-T Heikka

2. Arille, kiitos nauruista.

Mitä miehenalkuihin tulee, se on tämä maailma muutenkin vaarallinen paikka muutenki tässä elämässä (eikä toisessa olla käytykhään, niinko sanonta kuuluu). Sitä voipi poikakläppi luiskahtaa alas puusta, jos pieni jalka ossuu väährään oksanhaahraan.

Seppo Hildén

Kommentit 13 ja 15, hauskoja kommentteja.

vaihdokkina vitsi:

Julkisuudessa väitetään, että Tiger Woods olisi harrastanut seksiä peräti 11 eri naisen kanssa.
Väite loukkaa Woodsin kunniaa, sillä hänet tunnetaan miehenä, joka jo yhdessä päivässä voi käydä läpi 18 reikää.

Jussi Vaarala

17. Se voi olla että jos alussa onnistuukin hole in one niin lopussa voi joutua puttailemaan monta kertaa aivan hikeen saakka ;)

Hannu Rainesto

No Anna-Riitta, kokoapa yhteen saamasi palaute...

Käyttäjän kaminiitto kuva
Jaakko Korpi-Anttila

A-RP: ”..tässä aistillisuuden ristitulessa käsityksenne normaalista on turmeltunut. ..”

Kirjoitus on hyvä ja arvostan kovasti sitä kiihkottomuutta, jolla teologi näin vaikeasta asiasta kirjoittaa ja kirjoittaa kaiken lisäksi hyvin.

Uskoakseni useimmat näkevät, että tässä aistillisuusasiassa lumipallo on lähtenyt pyörimään jo kauan sitten ja se rusentaa alleen pienet nupullaan olevat perhekeskeiset ajatukset. Yhteiskunnan luulisi olevan kiinnostuneempi perheasioista myös syvällisessä mielessä, sillä perhe kuitenkin on se, joka parhaiten ylläpitää yhteiskuntaa.

Itse sauva asia minusta on lähinnä kuriositeetti, mutta näkyvä todiste siitä, mihin on tultu. Pelkästään tällaisen asian kieltäminen ei johda mihinkään. En osaa kuin levitellä käsiäni, viittaani en kyllä näillä ilmoilla aio repiä.

Käyttäjän annariina kuva
Anna-Riina Peltola

Kiitos runsaista kommenteista ja Kaminiitolle lämpimistä sanoista! Katsoin illan suussa TV:tä, ja kuinka ollakaan - toiselta kanavalta tuli juttua miehestä joka synnyttää (oikeasti leikauttu ja hormoonikäsitelty nainen, siis onko tässä jotain uutta?) ja ruotsalaista naisteologista, joka oli naimisissa naisen kanssa. Ajattelen näin, että seksuaalisuus on kenties viimeinen alue, joka kirkonopetuksessa pyritään muuttamaan. Muutoinhan kaikkea onkin jo käsitelty ja typistetty "myyttisestä" sisällöstä.

Olen samaa mieltä, että perhe on niitä viimeisiä asioita, joka koossa pitää yhteiskuntaa. Tämän järjestyksen muuttaminen ei jää ilman seurauksia. Talousasioista huolehtiville vinkiksi, että kannattaa miettiä näitä ratkaisuja myös siltä kannalta, miten paljon ydinperheen ylle voi sälyttää velvotteita poikkeavien tarpeiden täyttämisestä. Luonnottomuuden ylläpito kun ei ole ilmaista.

Olen myös samaa mieltä, että asia on privaatti ja siitä on kiusallista keskustella. Mutta kun ilmiö pesiytyy lähimarketteihin, siihen on sopivaa myös julkisesti puuttua. Suojelen etupäässä pienokaisia aikuisten maailmalta. Aikuiset voivat puuduttaa sydämensä, mutta heillä ei ole oikeutta ryöstää lapselta lapsuutta ja viattomuutta.

Lumipallon lailla vyöryvät asiat, mutta omatuntoaan kuuntelevilla aikuisilla on voimaa ja mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin. Eri asia on, tahdotaanko niin tehdä. Silloin on hyvä miettiä, mistä oma käytös johtuu. Onko perimmäisenä syynä oma mukavuudenhalu, välinpitämättömyys vai omien nautintojen salainen myyräntyö. Seksi ja sukupuolisuus on hyvää, kun se on Jumalan vetämien rajojen sisäpuolella. Jokaisella hyvällä asialla on se toinen itsekäs puolensa, johon muiden ei saisi puuttua. Se on alue, jolle omahyväisyydessämme olemme sokeita.
Aikuisten vapauksiin en kajoa, heillä on oma vastuunsa teoistaan. Silloin, kun aikuisen toiminta ylittää hyvänmaun rajat ja tunkeutuu lapsen maailmaan, on aika kyseenalaistaa aikuisen vapaus.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mielenkiintoinen aihe.
Itselleni on aivan sama, että onko kaupoissa hieromasauvoja myytävänä vai ei. Ei ehkä tulisi mieleenkään maitojen ja kaurahiutaleiden oston ohessa jotain supervärisevää jellydildoa ostaa, mutta ehkäpä joku sellaisen ostoskoriin hyllystä nykäisee. Ja miksipä ei, kyllähän seksi on kuitenkin yksi ihmisen perustarpeista ja tiedetäänhän, että orgasmit vähentävät mm. stressiä ja sillä on muitakin terveysvaikutuksia.

Seksistä ja seksuaalisuudesta tehdään mielestäni monellakin tapaa turhan suuri numero nykyään. Tavallaan kauhian kaksinaamaisesti suhtaudutaan esim. naisten hieromasauvoihin vähän silleen naureskellen tai jopa paheksuvasti, kun taas sitten monellakin muulla, jopa kieroutuneella, tavalla seksi on jatkuvasti läsnä ja sitä on tyrkyllä. Tosi tv:t, musiikkivideot, tv-sarjat, mainokset jne. ovat hyvin seksuaalisia. Mutta sitten jos on kyse ihan sellaisesta tavallisten ihmisten terveestä ja normaalista seksuaaliterveydestä, niin se on sitten ihan uuu ja ooo ja voe herraisä sentään. Jotenkin kai ajatellaan, ettei niitä orkkuja tarvitse, halua tai ole edes olemassakaan tavalliselle Pirkko Palkanlaskijalle tai Siiri Siivoajalle.

Ja kun valitettavasti vain harva nainen elää sellaista seksielämää, että saisi sen ihan oikean orgasmin perinteisissä petipuuhissa. Kyllähän sen varmaan jokainen mies tietää, että millainen helpotus on "saada" ja "tulla", niin kai te käsitätte sitten senkin, että miten kivalta tuntuu naisestakin "saada" ja "tulla", mutta naisen orgasmi on hyvin paljon monimutkaisempi kuin miehen eivätkä kaikki naiset koskaan normi petipuuhissa saa. Siis mitäpä pahaa siinä on, jos nainen sitten omassa rauhassaan hoitaa sen homman alta pois ja on sitten iloinen ja rentoutunut ja tyytyväinen jne?

Kysynpähän vaan?

Jussi Vaarala

Eipä ottanu arvon n aiset kantaa ideaani että se saattaa olla halun ilmaisun riitiksi tulla ostaa dildo ja seisoa sen kanssa kassajonossa - lukekaapa kommenttini alkupuolella

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

23, en usko teoriaasi. Kyllä nainen ostaa hieromasauvan siksi, että saa sen kanssa orkut. Valitettavasti asia on niin, vaikka kuinka miehet sitä haluaisivat toisin (itselleen) selittää :)

Käyttäjän annariina kuva
Anna-Riina Peltola

En ole tämän alueen asiantuntija, mutta ajattelen näin. Seksuallisuus on luotu kahden ihmisen väliseksi asiaksi. Se on siksi niin voimakasta, että kaikesta itsekkyydestä huolimatta, kiinnittyisimme toiseen ihmiseen, muodostaisimme parin. Tästä parista syntyy kolmas, jolle he muodostavat suojan rakkaudellaan. Kun seksuaalisuus irrotetaan tästä yhteydestä omaksi itsenäiseksi ja riippumattomaksi osa-alueeksi, sen rikkaudesta jää jotaikin arvokasta pois. Siitä tulee fyysinen suoritus, mekaaninen rutiini ja se alkaa palvella `minää`sinän sijaan. Mitä minä tästä saan nousee etusijalle. Tällaisella mielenlaadulla ei voida löytää sitä onnea, mikä muodostuu jakamisesta, vuorovaikutuksesta, kohtaamisesta ja vastavuoroisuudesta.

Raamatussa erotiikasta puhutaan Laulujen laulussa. Sitä käsitellään kaikilla aisteilla ja rakkaus on jotain elämää ja kuolemaa suurempaa, "olet musta, mutta ihana". Ja jos joku tarjoaisi kaikki talonsa tavarat rakkauden hinnaksi, hänelle vain naurettaisiin. Kysymys on siitä, onko tätä aidon rakkauden kokemista tunnistettu, vai onko vain suurta huolta siitä, täyttyykö tai täytetäänkö minun tarpeeni.

Antautuminen on rakkauden olemusta. Se, joka antautuu itselleen, ei rakasta toista vaan itseään. Kun parisuhteessa elävä ajattelee etupäässä omaa tyydytystään, hän voi pitää toista välineenä tuohon tyydytykseen pääsemiseksi. Kristityn esikuva on Kristus, joka rakkaudessaan antoi kaikkensa, itsensä muiden hyväksi. Se on korkein rakkauden esikuva. Antautumisessa on jotakin, jota äidit ja isät voivat ymmärtää. Kun on kyse lapsen parhaasta, voidaan omat tarpeet laittaa syrjään ja iloisesti uhrautua lapsen puolesta.

Jeesus on sulhanen, seurakunta on morsian. Morsian asetetaan sulhasen eteen virheettömänä ja puhtaana. Syntiinlangennut ei tiedä puhtaudesta, mutta ristintyön uskomalla hänen alastomuutensa ja häpeänsä peitetään.Hän on kaunis ja hääjuhlaan valmis.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minun mielestä taas ei seksiä ja uskontoa pitäisi sotkea toisiinsa, koska silloin seksistä tulee ainoastaan lisääntymisen väline, jossa ei ole sijaa naisen orgasmille.

Jos seksi olisi vain lisääntymistä varten, niin miksi naisella on klitoris?

"Lisääntykää ja täyttäkää muu" - John Lennon

Jussi Vaarala

Olen blogaajan kanssa tuosta aviollisen aidon seksin ja rakkauden puhtaasta ajatuksesta samaa mieltä että se pitäisi olla tavoite. Nyt vaan napattu seksi markkinatalouden liukasteeksi ja samalla sotketaan monta parisuhdetta - ei sen takia etä petetään vaan sen takia että pettäminen tuo valheen avoimeen aitoon suhteeseen koska sellaista pitää peitellä ja silloin kaunis rakkaus on mennyttä aidossa mielessä. On hienoa havaita joskus suhteita joista näkee että siihen ei pääse kukaan väliin - mutta valitettavasti sellaisia näkee harvoin - paitsi ehkä siten että kun vanhana puoliso kuolee niin kohta toinenkin. Aika kaunista.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

27, totuus on kuitenkin se, että jos miehet paneutuisivat naistensa tyydyttämiseen, niin ei tarvitsisi ostella mitään hieromasauvoja citymarketeista.

Mielestäni vaan tällä aiheella moralisointi on todella typerää, sillä kyse on ihan oikeasti VAIN hieromasauvasta. Ihan sama juttu kun jeesusteltas nyt jostain jalkakylpylaitteesta ja liitettäisiin siihen se, kun ne jumalat upottivat Atlantiksen, kun jumalten pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja muutenkin meno oli vähän turhan villiä.

Jussi Vaarala

28. No enhän halua muuta kuin analysoida seksuaalisuuden yleistä roolia mihin se asetetaan markkinataloudessa ja yleensä kulttuurissa. Ja mistä sen tiedät etteiväöt naiset unelmoi jostain urhosta dildonsa kanssa eikä haluakaan tulla tyydytetyksi miehensä kanssa - siis yhtenä vaihtoehtona. Tässä nyt on taas naisen siveysmeikkauksen tuntua ilmassa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

29, Entäs sitten vaikka haaveilisivatkin? Eiköhän se ole ihan yleistä, mutta eihän siinäkään kyse pettämisestä ole. Eikö miehet sitten muka koskaan vemputa itsekseen ja ajattele siinä sitten jotain muuta naista kuin omaa muijaansa?

Markkinatalous on tuonut maailmaan varmaan kamalampiakin asioita kuin naisten seksuaalinautintoa lisäävät laitteet, joten en ymmärrä kauhistelua siitäkään näkökulmasta :)

Jussi Vaarala

En minä kauhistele - seurailen mualimanmenoa ja heitän kaikkea sekkaan

Jussi Vaarala

Älä sinä kaunisn Helena pillastu

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Enhän minä ole pillastunut. Minä vaan keskustelen :)

Jussi Vaarala

No sovitaan sitten että olet kaunis :)

Jussi Vaarala

Vois tuo kaunis Anna-Riinakin aurinkolasinsa riisua.

Käyttäjän kaminiitto kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Toisella palstalla (tanssi.net) on viime aikoina haaskattu bittejä moniavioisuudesta ja uskollisudesta. Itsekin olen siihenkin hieman sekaantunut, siis kirjoitteluun.

Darwin pisti raamatun tekstiin perustuvan luomakunnan outoon valoon ja nykytutkimus koettelee kaltoin puolestaan Darwinia. Näin eläkepäivinäni olen hieman harrastanut espanjaa ja harjoitustyönä itseäni varten olen käännellyt tekstejä, varsinkin seksiä koskevia se kun aina kiinnostaa. Alla olevassa nisäkkäiden lisääntymistä koskevassa linkissä saattaa olla jotain, joka taustottaa myös ihmisen seksuaalielämää.

http://www.xn--hammaslkri-w5aab.net/kamin/kaminiit...

Myös tarinat #173, #174 ja #175 hieman sivuavat aihepiiriä.

Käyttäjän elukka kuva
elukka elukka

Puolustaisin sekä Anna-Riina että chättikaveriani kaunis-Helenaa.

Samaan aikaa syytetään miehiä siitä, että he eivät hoida hommiaan ja kuitenkin ostellaan tekopippeleitä. Minusta kuitenkin tuntuu, että nykyajan virkanaiset ovat niitä haluttomimpia ja eivät tyydytä miehiään.

Kyllä seksissä useimmiten naisten kuuluisi avautua miehilleen ja järjestää puolisonsa kanssa kunnon sessiot. Nykyaikana näin ei ole. Seksiä avioliitossa taitaa saada perinteisen perhekäsityksen 70-vuotiaat paremmin kuin nämä "liberaalin kasvatuksen" 35+ vuotiaat.

Dildo kaupassa ei ole sairaus vaan oire. Kokoajan kuulee, kuinka vaimot pihtaa sekä vasemmalla että oikealla korvalla ja sitten dildot pitää saada maitokauppoihin.

Hässikää enemmän ja nalkuttakaa vähemmän....

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tässä linkissä pohdiskelua rakkaudesta:

http://www.buddhalaisuus.fi/opetukset/rakkaus.html

Mitä arvelette. Jos hommat menee tässä fiiliksessä niin tarvitaanko laitteita.

Käyttäjän annariina kuva
Anna-Riina Peltola

#38. Niin, linkissäsi puhutaan varmaan monista huomionarvoisista seikoista naisen ja miehen välisessä suhteessa. Se painottuu kahden aikuisen ihmisen onnelliseksi tekemiseen tässä elämässä. Siksi lainaan erään toisen ajattelijan sanoja:

"Liberaalissa yhteiskunnassamme vaikuttaa nimittäin patakonservatiivinen ryhmä, jonka mielestä avioeroja ei saisi myöntää kuin erittäin painavista syistä. He ovat lapset."

Vaikka avioeroa ei tässä yhteydessä mainittukaan, niin sen mahdollisuutta pidettiin sallittuna ja oikeana vaihtoehtona.
Vapauden ja riippumattomuuden ihaileminen on myös eräänlainen illuusio. Useat meistä ovat kokeneet, että sitoutuminen, joka edellyttää toki myös valinnanvapautta on turvallinen pohja rakkkaudelle ja erityisesti lapsille. Tietenkin on parisuhteita, jotka perustuvat pikemmin riippuvuudelle, mutta jättäydyn tässä yhteydessä ns. Matti&Mervi -keskustelun ulkopuolelle.

Toimituksen poiminnat