*

Nokialainen avautuu Jaan tuntoja kristityn todellisuudesta

Pirkkalaan tarvitaan kristillinen päiväkoti

  • Villa Kaarina
    Villa Kaarina

Moni vanhempi tuskailee syksyn alussa ja miettii minne lapsensa sijoittaisi päivähoitoon. Näin myös Pirkkalassa on pulaa päiväkotipaikoista ja kristityillä vanhemmilla kristillisestä kasvatuksesta. Kivirannan kurssikeskus on pitkään toiminut NNKY:n kristillisen alueen toimijana. Nyt kun päärakennus Ritvala puretaan ja tilalle valmistellaan asuinparitalojen kaavoitusta, voisi kunta ostaa Villa Kaarinan suojelukohteekseen.

Kunta voisi tarjota alueen perheille välttämätöntä päiväkotipalvelua vuokraamalla rakennusta PiKri Ry:lle, joka on jo vuodesta 2005 tukenut kristillistä kasvatusta ja etsinyt kunnasta vapaata päiväkodin paikkaa.

Mikä voisikaan olla lapsille parempi paikka kuin luontoarvoiltaan ja historialtaan hieno entisen Verkatehtaan isännöitsijän rakentama Villa Kaarina?

Annetaan lapsillemme samalla kaunis ja katoamaton perintö.

 

Kuva: http://www.kiviranta.eu/index.php

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Lasten tulee tutustua päiväkodissa muslimilapsiin, ja vaikka Aasiasta tulleisiin hindulapsiin tai budhalaislapsiin. Näin lapsista kasvaa suvaitsevaisia, joka on lastentarhojen kasvatussuunnitelmassa asetettu virallisesti tavoitteeksi.

Lasten on hyvä jo päiväkodissa tutustua myös sateenkaariperheiden lapsii, jotta heistä ei kasva samanlaisia ennakkoluuloisia aikuisia, jotka Venäjällä nyt riehuvat moraalisen paniikin hurmassa.

Kristillisessä päiväkodissa lapset kasvaisivat eiristettynä, ja he eivät sopeutuisi monikulttuuriseen yhteiskuntaan, jossa eläminen vaatii hyväksyvää suhtautumista toisiin etnisyyksiin, uskontoihin ja seksuaalisuuksiin.

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Mikä siinä on, että te uskovaiset ette voi itse hoitaa lastenne aatteellista kasvatusta, vaan mangutte jatkuvasti verovarojen kaatamista johonkin sellaiseen, mikä teidän pitäisi itse hoitaa? Jos ette jaksa lapsianne kristityiksi kasvattaa, niin ei se ole sekulaarin veronmaksajan hommakaan sitä asiaa hoitaa.

Jos haluatte kristillisen päiväkodin, niin lyökää viisaat päänne yhteen, kerätkää tarvittava rahoitus kristillistä päiväkotia tarvitsevilta ja pistäkää business pystyyn. Veronmaksajien homma ei ole hoitaa lasten taikauskoon indoktrinointia.

Janne Hilden

Pirkkala eikä mikään muukaan kunta tarvitse taikauskoon perustuvaa päiväkotia. Mielikuvitusystävä lapsille... mielenterveydelle vaarallista.

http://www.youtube.com/watch?v=xnLCmB8Ekfo

Urpo Upi Tamminen

Niin, vihapuhe sallittua, kun kohde on "oikea".

Uusateismin sisältö on viha uskontoja vastaan, toki siinäkin on isolla osaa uusateismista porukkaa valikoivaa asennetta.

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Terve,

Tosin, mielikuvitusystävä voi kuulua jonkin aikaa lapsen luonnolliseen kehitykseen, mutta jos se seuraa mukana vielä aikuisena, niin se on huolestuttavaa.

Lapset kyllä ymmärtävät satuja satuina. Silloin se on vaarallista, kun satuja kerrotraan totena.

Pelataakaa lapsemme jeesuksilta.

-Peace

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Veronmaksaja maksaa sotapapit, uskonnonopettajat, pappien koulutuksen yliopistossa ja nyt pitäisi vielä maksaa viattomien lapsien aivopesu.

Kristinuskon rahan- ja vallanhimo on kyltymätön.

Käyttäjän annariina kuva
Anna-Riina Peltola

Kiitos palautteesta!

Olen miettinyt tätä finanssi-ongelmaa paljon vähävaraisena opiskelijana. Jeesus kertoi vertauksen palvelijoille uskotusta rahasta eli kullekin oli annettu eri määrä talentteja; 1, 5 ja 10. Olen aina ajatellut, että se jolla oli yksi talentti, oli aika säälittävä, ja tosi köyhä. Tutkittuani asiaa alkuperäisessä kontekstissa, ja nykyaikaisena versiona, se voisi olla yhtä hyvin minä. Yksi talentti merkitsi nimittäin yhden miehen palkkatyötä noin 20 vuodelta. Paljoa ei ole sukan varressa!

Useat meistä kristityistä on pienituloisia, kuten Sana sanoo: "Ajatelkaa, veljet, mitä te olitte, kun teidät kutsuttiin: teissä ei ollut monta ihmisten mielestä viisasta, ei monta vaikutusvaltaista, ei monta jalosukuista." (1. Kor 1:21)

Muurahaisetkin, joka on vähäinen kansa, on silti parempi koota yhteen monta kortta. Niin se keko valmistuu!

Mitä verovaroihin tulee, niitä maksavat myös kristityt. Kristityt käyvät kaupassakin ja käyttävät monia yhteiskunnan maksullisiakin palveluja. Siksi he osallistuvat niiden kustantamiseen. Näin ollen hekin voivat osallistua yhteiseen keskusteluun niiden jakoperusteista.

Toimituksen poiminnat